Zo werkt MailMyDisc:
  De details:
Ruil DVD’s/CD’s die je hebt voor DVD’s/CD’s die je wilt
Plaats de DVD en CD die je niet meer wilt op MailMyDisc. Je verzendt deze nadat wij je een verzoek sturen per email. Voor het verzenden krijg je DiscCredits.
Met deze DiscCredits ontvang je weer DVD’s en CD’s van je wenslijst. Voor elke DVD of CD die je ontvangt betaal je maar 1 euro van je Saldo.
MailMyDisc Garantie
Alle leden worden beschermd door de MailMyDisc Garantie. Dit houdt in dat je veilig kunt ruilen. Mocht er een DVD/CD met de post zoekraken of beschadigd aankomen dan stuurt MailMyDisc je een ander exemplaar.
DiscCredits geeft de waarde aan van DVD’s/CD’s
DVD's en CD's hebben bij MailMyDisc een waarde die is aangegeven met DiscCredits. DiscCredits zijn gekoppeld aan de nieuwprijs in de winkel (bij Bol.com).
Afhankelijk van de nieuwprijs is een DVD of CD 1, 2, 3 of meer DiscCredit waard.
 
Geen verplichtingen
Voor elke DVD of CD betaal je maar 1 euro. Er zijn geen abonnementskosten, je meldt je gratis aan, er is geen abonnement en er zijn geen verplichtingen.
DVD's en CD's zolang houden als je wilt
De DVD of CD die je ontvangt is je eigendom. Dit betekent dat je hem zo lang mag houden als je wilt, of je kunt hem weer ruilen. Nooit meer boetes voor het te laat terugbrengen.
Slim ruilen via MailMyDisc
Omdat je bij MailMyDisc verstuurt naar persoon A en weer wat terugkrijgt van persoon B komt een ruil altijd snel tot stand. Je bent overigens nooit verplicht iets te versturen maar hoe meer DVD’s en CD’s je verstuurt hoe meer je ontvangt. Zo heb je altijd de volledige controle.© 2014-2015 MailMyDisc. All rights reserved.